Verhalen

Als je hoogbegaafd bent, voel je je soms behoorlijk alleen. Dan is het extra goed om te weten dat je bepaald niet de enige bent. Lees deze verhalen en reacties van kinderen, ouders, leerkrachten en docenten maar.

Veel plezier!

Testimonial 1

Mijn zoon zat ergens mee en we wisten niet precies wat. We zijn naar verschillende mensen geweest om erover te praten, maar dat hielp niet.
Toen hij een paar minuten met Ilona gesproken had, was hij in tranen en vertelde wat hem dwars zat. Ik was diep onder de indruk. Toen het probleem duidelijk was, hebben ze samen oplossingen gezocht en dat werkte. Hij kreeg weer zin in school, zat beter in zijn vel en kon weer lachen.
In mijn ogen is de kracht van Ilona, naast haar positiviteit, dat ze kinderen respecteert en ze de tools geeft om zelf een probleem op te lossen, op de manier dat bij het kind past. Waardoor een kind meer zelfvertrouwen krijgt.

Als mijn kind bij Ilona is geweest, ziet hij de wereld weer even heel anders, voelt zich geen slachtoffer meer, maar probeert zelf dingen te veranderen.

Barbara

Testimonial 2

De wekelijkse begeleiding bij Ilona zijn voor Heleen een feestje.
Ilona had snel door dat Heleen een beelddenker is en heeft haar geleerd wat voor haar effectieve leerstrategieën zijn. Ze heeft haar geleerd om als ze iets moeilijk vindt hoe ze zelf uit kan zoeken hoe het zit in plaats van te blokkeren.
Haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid net als haar resultaten op school.
Door de begeleiding van Ilona heeft Heleen ontdekt hoe leuk leren kan zijn en hoe je dat zo efficiënt mogelijk doet.

Clara

Testimonial 3

Scyler
'Ilona is de fijnste juf die ik ooit heb gehad. Ik voel me heel veilig bij haar. Als je moeite met iets hebt, gaat ze net zo lang door totdat je het snapt. Ik leer superveel!'

Jack
'Ik vind leren heel saai, maar Ilona zorgt ervoor dat het leuker is. Ze heeft humor en dat is voor mij belangrijk.'

Gigi
'Ik vind het superleuk bij Ilona. Het lezen is heel leuk en het is leuk om naar haar toe te gaan.'

Testimonial 4

Ilona betekent de wereld voor onze kinderen en daarmee voor ons.
Ze geeft kinderen vertrouwen en inzicht in hoe ze hun cognitieve vermogens kunnen gebruiken. Daarbij staat wie het kind is altijd centraal.
Omdat het voor haar glashelder is wat een kind cognitief moet kunnen is er veel ruimte voor persoonlijke groei.
Onze kinderen zijn niet alleen slimmer geworden door haar begeleiding, maar zeker ook sterker en wijzer. Wat een vrouw!'

Vera Driessen

Testimonial 5

Ilona heeft mij gecoacht op het invoeren van het plusaanbod in groep 3.
Ilona heeft mij echt in mijn waarde gelaten en eerst gekeken wat ik allemaal zelf wist en kon.
Ze liet mij vragen opstellen die wij dan samen konden behandelen.
De coaching is op een hele fijne manier verlopen. Ilona voegde precies toe wat nodig was.
Op al mijn vragen wist zij een antwoord, oplossing of bepaalde manier van handelen.
Ilona is inspirerend, motiverend, empathisch, creatief, professioneel en staat altijd voor je klaar.
Een waardevol persoon!

Femke
leerkracht groep 3

Testimonial 6

De collega's die er gisteren bij waren hebben enthousiast verslag gedaan aan degenen die er niet bij waren. We vonden het erg inspirerend!!!

Ib-er

Testimonial 7

Thanks voor de tips! Het gaat al veel beter!

Juf Linda.

Testimonial 8

"Ilona is een 'onderwijsmens in hart en nieren' Een ervaren juf die in staat is om 'achter het gedrag' van haar leerlingen te kijken en gesprekken met hen aangaat waardoor er een warme vertrouwensband ontstaat.
Problemen bestaan niet bij Ilona, uitdagingen gaat zij samen met haar leerlingen vol vertrouwen aan. Ilona is een juf die het beste in je naar boven kan halen en waar je als kind graag voor wil werken!"

Annemieke van der Groen

Testimonial 9

Wij hebben Ilona leren kennen als juf nadat onze oudste zoon Diede in groep 5 naar speciaal HB onderwijs is gegaan. Onze zoon had toen veel motivatie problemen wat zich uitte in negatief gedag. Ilona heeft hem een jaar in de klas gehad waarin wij, onze zoon en zij heel hard hebben gewerkt aan zijn motivatie, gedrag en het nemen van verantwoordelijkheid. Door de basis die Ilona hem heeft gegeven gaat het nu super goed met hem en is hij veranderd van een 'lastige' leerling in een gemotiveerde en geïnteresseerde leerling. Ook wij hebben als ouders veel van Ilona geleerd over het omgaan en opvoeden van hoogbegaafde kinderen. Ilona is vaak meer therapeut geweest dan juf. Wij hebben Ilona leren kennen als een heel warm, oprecht en authentiek mens. Zij was de engel op het juiste moment. Dank Ilona!

Wouter en Marije